Sosyal Medyada Tanıştık…

Sevgili Aşk Dostu,

Ben 26 yaşında genç bir kızım. Özel sektörde çalışıyorum. Sosyal medya üzerinden birisi ile tanıştım. Yazışmaya başladık daha sonra telefon numaralarımızı aldık ve konuşmaya başladık. Toplamda 3 ay kadar sabah başlayıp akşam yatana kadar iletişim halinde oluyorduk.

Konuşmalarımız hem çok keyifli hemde heyecanlı oluyordu. Açıkçası ondan inanılmaz bir elektrik alıyordum. Hayatıma renk katmıştı.

Beklenen gün geldi ve buluşmaya karar verdik. Fakat buluşunca olaylar benim açımdan hiç de iyi olmadı. Kendisinden elektrik alamadım. Gözümde dev yaptığım çocuk bir anda silindi.

Fakat iyi bir insan sanırım buda benim şansım. Kendisine onu beğenmediğimi yalnızca arkadaş olarak kalabileceğimizi söyleyemiyorum. Bazende düşünüyorum sonradan sevebilir miyim diye…

Neye karar vereceğimi bilemiyorum Aşk Dostu bana cevap verirseniz çok mutlu olurum.

Rumuz: Sevgiler

Sevgili Dostum,

Sosyal medya üzerinden başlayan ilişkiler ne yazık ki çoğunlukla hüsran ile sonuçlanıyor. Ya kadınlar kendilerini olduklarından daha farklı gösteriyor. Ya da o gözümüzde büyüttüğümüz adamlar balon gibi bir anda sönüyor. Yapılan araştırmalara göre sosyal medya kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu olmak istedikleri kişi gibi davranıp kendiyle alakası olmayan bir karaktere bürünüyor. Kısacası bu işin cinsiyeti yok. Hissettiğin duygu çok normal. Sende onu bir kalıba soktun. 3 ay az buz zaman değil. Beyaz atlı prensinmiş gibi hayaller kurdun. Sevgilin olacak kişinin karakteriyle o adamın bol filtreli fotoğraflarını harmanladın. Eee yüz yüze görünce de bir tokat yedin. Duygu ve düşüncelerini bir an önce kendisine söylemelisin. Yarın öbür gün 6 ay 9 ay 1 sene derken aslında istemediğin bir adam için zaman harcamış olacaksın. Ve karşına çıkacak olan diğer adayların ve kendinin zamanını çalacaksın. Sonuçta zararın neresinden dönersen kardır. Değil mi?

- Reklam -

Cevap ver

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz