Beni aldattığı kadını evimize getirdi!

Sevgili Aşk Dostu,

Ben 5 yıllık evli 35 yaşında bir kadınım. Eşim ile çok severek evlendik. Her şey  mükemmeldi.
Son 2 yıldır eşim inanılmaz bir değişime uğradı. Aldatılıyorum ve en acı şekilde öğrendim aldatıldığımı…  Beni aldattığı kadını evimize getirdi. Ona sofra hazırlamam için beni zorladı.

O an sinir krizi geçirdim. Kriz geçirsem ne fayda bir de üzerine bana şiddet uyguladı…

Yüzüm , gözüm  morarana kadar bana vurdu. Dayanamıyorum ve dayanmakta istemiyorum. Çocuklarımı da alıp kendime sıfırdan bir hayat kurmak istiyorum. Başarabilir miyim ? Bilmiyorum.

Asıl zor olan Fatoş abla ne hayallerle evlendiğin adam sevdiğin ,inandığın , güvendiğin  teslim olduğun kocan artık senin için bir canavar….

Bir gün çocuklarıma daha iyi bir hayat kuracağıma inanıyorum….

Rumuz: Umut

Sevgili Dostum,

Hayat zorlayıcı bana göre eli öpülesi koca yürekli bir kadınsın.
O çok severek evlendiğimiz adamlar nasıl bir canavara dönüşüyor işte bak gördün mü?
O artık senin sevdiğin aşık olduğun adam değil. Ölmüş o adam.. Kadına şiddete yönelik bir çok platform var. Artık sesimizi duyurmak çok daha kolay. 7/24 arayabileceğin devletin hattı da mevcut. (ALO 183)

Malesef  ki günümüz şartlarında kadına değersizlik her geçen gün artarak devam ediyor. Sen kendince zorluğuna göğüs gerecek gücü içinde bulmuşsun. Bu gücün inancın  zerre yok olmasın. İyi ki senin gibi yürekli kadınlar var. İnanıyorum ki sen bu kötü eşten inancın ve azminle kurtulacaksın” ve evlatlarınla beraber aradığın huzuru  bulacaksın. Azmin zaferi olsun tez zamanda  tüm Evrensel  güç ve inançla her daim yanında olsun. En önemlisi HAYATTA kal…
Umarım en kısa zamanda o evden sağ salim kurtulursun.

Sevgiler..

- Reklam -

Cevap ver

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz