Birini Değiştirmeye Ne Kadar Çok Çabalarsanız, İlişki O Kadar İmkansız Olur.

Çoğu İnsan Değişimden Korkar

İnsanlar gerekmedikçe nadiren değişir. Değişim, kişisel bir karar olduğunda bile korkutucu ve birisini buna zorlamak, her ikiniz için sadece olumsuz etkilere sahip olacaktır. Birisi kendi özgür iradesini başka
biri istediği için değiştirmeyecektir.

Hiç kimse bir başkası tarafından gerçekten değiştirilemez çünkü değişim tek taraflı olamaz. Niyetiniz ne kadar iyi olursa olsun, birini daha iyisi için değiştirmeye çalışmak sadece uzun vadede onlara zarar verecektir.

Hiç Kimse Kendi İçinde Hazır Değilse Değişmeyecektir

İnsanlar kendileri istemedikçe değişmezler. Seni ne kadar seviyorlarsa ve ideal erkek olmak isteseler de, kendi başlarına değişmek istemedikçe hiçbir şey değişmeyecek. Sizin açınızdan çabalamak bunu değiştirmez.

Herkes Kim Olduğu İçin Sevilmeyi Hak Eder

Yeterince iyi olduğunu düşünmüyorsanız, onunla birlikte olarak
ona kötülük yapıyorsunuz . Sevilmek için hiç kimsenin değişmesi gerekmiyor. Aslında olmasını istediğiniz şey olması için değişmesine gerek duyarak ona ve kendinize zarar veriyorsunuz.

Onu Değiştirmek Sizin Sorumluluğunuzda Gibi Hissediyorsanız Zaten Başarısız Oldunuz

Şunu açıklığa kavuşturalım: birini daha iyi bir insan yapmak sizin işiniz değil. Herkes kendi eylemlerinden ve kendi seçimlerinden sorumludur. Hiç kimseyi “kurtarmak” veya “hayatlarına müdahele etmek ” zorunda hissetmemelisiniz. Size layık olması için değişmesi gereken birini değil, size layık olan birini hak ediyorsunuz.

Bazen İnsanlar Uyumsuz Olabilir! ve Sorun Değildir

Kendinize, birlikte olduğunuz adamı neden değiştirme ihtiyacı duyduğunuzu sorun. Ortak yönünüz yeterli olmadığı için mi? Farklı iletişim kurduğunuz veya çakışan değerleriniz olduğu için mi? Eğer öyleyse, muhtemelen birbirinizle uyumlu değilsiniz ve eğer durum buysa, şanslısınız: ikinizin de değiştirilmesi gerekmez. Sadece ayrı yollara gitmeli ve gerçekten uyumlu olduğunuz kişileri bulmalısınız.

Eğer Senin için Değişmek İstiyorsa,Bunu Kendi Başına Yapmalı

Seni gerçekten seviyor ve daha iyi bir insan olmak istiyorsa, hak ettiğin adam olmak için kendi üzerine düşeni yapacaktır.

Birini Değiştirmeye Çalışmak Onda Agresiflik Yaratır

Kimse partnerinin farklı bir insan olmasını istiyor gibi hissetmek istemez. Birini sevgiyle değiştirmek için motive olduğunuzu düşünebilirsiniz, ancak onun bu şekilde göreceği şüphelidir. Büyük olasılıkla, zaten olduğu kadar iyi olduğunu düşünmediğiniz için yetersiz ve kızgın hissedecek.

Dünyada Yeterince İyi İnsan Var

Değiştirmeye çalıştığınız adam zaten sizin için yeterince iyi değilse, onunla olmamalısınız. Dışarıda, seninle çıkmak için ayrıcalıklı olacak ve sana layık olmak için kendileriyle ilgili bir şeyi değiştirmesi gerekmeyen çok daha fazla erkek var. İhtiyaçlarınıza tam olarak uyan birini bulabilmeniz için neden zamanınızı harcıyorsunuz?

Şu Anda Değişmekte İsteksiz Olan Herkes Gelecekte Daha İyi Olacak

Birini değiştirmeye çalışmak, şimdi ve sonsuza dek boşa uğraş olacaktır. Eğer şimdi senin için değişmeyecekse, asla değişmeyecek.

Olabildiğince zor, haklısınız ama hayata devam etme zamanı…

Başka birini hak ediyorsun…

Güneşin Kızı
- Reklam -

Cevap ver

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz