Daha Pürüzsüz Bacaklar

Yaz sezonu ile beraber, daha sık şort ve minik elbiseler giyeceğiniz anlamına gelir. Seksi bacaklarınızı sallamak istiyorsanız, ölü derilerinden arınmamız ve cildinizi pürüzsüz bir hale getirmeniz gerekir.
Cilt bakımı  ile tüm gözler bacaklarınızda olacaktır.

1. Kıllı Fırça


Kıllı fırçalama sadece ölü cilt hücrelerini yok etmekle kalmaz, aynı zamanda cildinizin görünümünü önemli ölçüde iyileştirir, dolaşımı teşvik eder ve nemlendiricinizi daha etkili bir şekilde emmeye yardımcı olur. Duşa veya banyoya girmeden önce, kıllı bir fırça kullanarak yukarı doğru bir hareket kullanın.Fırçayı düzenli olarak kullandiğınızdan emin olun. Cildin yenilenmesini ve gençleşmesini sağlar.

2. Peeling

Bacaklarımızın ışıl ışıl görünmesini istiyorsak hafta 1 mutlaka peeling uygulamalıyız.

3. Nemlendirin

İster inanın ister inanmayın klorlu suda yüzmeyin, klima, böcek kovucu kimyasallar ve güneşe maruz kalma yaz aylarında kuru cilde neden olabilir. Nemlendiricinizi cildiniz hala nemliyken mümkün olan en kısa sürede uygulayın. Hindistan cevizi limon çiçeği, mango ve ananas gibi 11 tropikal Nemlendirici Vücut Losyonunu deneyin . Taze hindistan cevizi sütü ile harmanlanmış egzotik fındık özlerinin bu besleyici karışımları, seksi bacaklarınızı hızla nemlendirir, besler ve korur. Hızlı emilir ve cildi nemli tutar.

4. Su İçin
Cildinizin nemlendirilmiş, sağlıklı ve nemli görünmesini istiyorsanız eğer daha fazla su için bayanlar ve güzelliğiniz de ve her yönden sağlıklı yaşamınızda bir artış fark edeceksiniz.

5. Yatmadan önce Nemlendirici

Cildimizin gece boyunca kuruma eğilimi vardır. Nem kaybını azaltmak için yatmadan önce bir nemlendirici kullanın.

6. Güneş Korumasını Kullanın

Cilt kanseri riskinizi azaltmak, sinir bozucu kırışıklıkları, pigmentasyonu ve diğer erken yaşlanma belirtilerini önlemek için her gün güneş koruyucu kullanmanız gerektiğini defalarca duydunuz. Ne yazık ki, insanlar sahile geldiğinde, ilk gördüğünüz şey nedir? İnsanlar havlularını çıkarıyor, mayolarını giyiyor ve sonra güneş kremini çıkartıyor.. Yanlış oh çok yanlış. Cildinizi güneşe maruz bırakmadan 30 dakika önce güneş kremi uygulamanız gerektiğini biliyor muydunuz? Güneş koruyucunuzun cilde nüfuz etmesi ve çalışmaya başlaması için zamana ihtiyacı vardır. Yani güneşte ilk birkaç dakika cildinizin en savunmasız olduğu zamandır.

7. Ayaklarınızı unutma

Güzel bacaklar ve ayağının topuklar el ele gider. Parmak arası terlik giymek ve yalın ayak yürümek yaz ile ilgili en iyi şeylerden biridir. Kötü haber şu ki, ayaklarındaki cilde zarar verebilir. Nemlendirici krem ​​kuru cildi anında canlandırır.(Sabah,akşam uygulayın)

8. Işıltılı Bacak


Makyajın sadece yüz için olduğunu kim söyledi? Muhteşem bir parıltı için bacaklarınıza hafif ışıltılı nemlendirici uygulayın…

9. Dolaşımın devam etmesini sağlayın
Duştan çıkmadan önce kendinize 5 saniye soğuk sonra ılık su verin, duş başlığını ayak bileklerinizden kalçalara taşıyın ve üç kez tekrarlayın. Bu kan ve dolaşımınızı hızlandırır, diri bir vücuda sahip olmanızı sağlar.

10. Masaj


Vücut yağlarını kullanarak herhangi bir Spa merkezine gitmeden kendi bacaklarımıza masaj yapabiliriz.Kan dolaşımını hızlandırır daha dinç görünmesini sağlamış oluruz.

Cilt vücudunuzun en büyük organıdır. Yediğinizden, yaşadığınız yere kadar hayatınızın her yönünden etkilenir. Uygun bir cilt bakım rutini kullanarak; yaşlanma belirtileri ile savaşın, daha hızlı güzelleşin, potansiyel hastalıkları önleyin ve sigarayı acil bırakın.(ALO 171)

- Reklam -

Cevap ver

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz