Melek Mosso; “Kendimi bildim bileli müzik yapıyorum.”

Büyük Ev Ablukada’nın sevilen solisti Gülinler’in sunduğu Zorlu PSM’nin yepyeni dijital serisi “Bir Masada Oturduk”, farklı tarzı ve vokaliyle son dönemde müzik dünyasının en popüler kadın yorumcuları arasında anılan Melek Mosso’yu ağırladı. Pandemi sürecinden yeni projelere kadar pek çok konunun konuşulduğu keyifli sohbet şimdi Zorlu PSM YouTube kanalında yayında.

Çekimleri sevilen caz kulübü touché’de fiziki mesafe önlemleri ile gerçekleştirilen, Bant Mag.’ın da editöryel ve kreatif olarak dâhil olduğu Zorlu PSM Youtube kanalının en yeni dijital serisi “Bir Masada Oturduk” yeni bölümünde kendi tarzıyla yeniden yorumladığı cover şarkılarla adını duyuran Melek Mosso’yu ağırladı.

“Önümüzdeki kışa bir türkü albümü hazırlayacağım.”

Yeni bölümünde Gülinler’in konuğu olan Melek Mosso, hem pandemi sürecinin kendisi için nasıl bir deneyim olduğunu hem de pandemide hayata geçirdiği yeni projelerini anlattı.

Pandemi sürecinde üretmeye hiç ara vermeden devam eden Mosso; “Ben kendimi bildim bileli müzik yapıyorum, 18 yaşında profesyonel olarak sahneye çıkmaya başladım ama öncesinde de müzik hep hayatımın içerisindeydi.” sözleriyle müziğin kendi hayatındaki yerini ifade etti. Annesi ile şarkı söylemekten keyif almanın ötesinde bir parça kaydetmek istediğini de belirten genç sanatçı, önümüzdeki kış için bir türkü albümü çıkartmayı planladığının müjdesini de verdi. “Kendi sevdiğim türkülerden oluşan bir albüm yapmak istiyorum, başkalarının yönlendirmeleriyle oluşan bir seçki olsun istemiyorum türkü albümünün.” İfadelerini de kullanan başarılı sanatçı, çıkartacağı albümde annesiyle de bir türkü seslendireceğini de belirtti.

- Reklam -

Cevap ver

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz