Her burcun kendine göre aşık olma nedeni vardır…

Koç Burcu

Koç burcuyla başta ilgilenip daha sonra bu ilginizi aniden geri çekerseniz onların kaybetme korkusunu tetikleyecektir. Çünkü koç burcu elde edemediğini sever her zaman.

Boğa Burcu

Boğa burçları için ten uyumu ve karşı tarafın kokusu çok önemlidir. O nedenle; eğer bir boğa burcunu etkilemek istiyorsanız onun yanında her zaman güzel kokmanız gerekir. Bu onun başını döndürecektir.

İkizler Burcu

İkizler burcu aslında zekaya aşık olan bir burçtur. O yüzden onu etkilemek istiyorsanız önce yanında mantıklı konuşmalar yapıp onunla arkadaş gibi olmanız hoşuna gidecektir.

Yengeç Burcu

Yengeç burcu tam da aşkın burcudur aslında. Onlar aşık olmayı severler ve isterler. Onu kendisine özel hissettirip onun duygularını okşarsanız eğer sizi kendine yakın görmeye başlayacaktır.

Aslan Burcu

Aslan burçları sahiplenici bir yapıya sahiptir. Sevdiğine ulaşmak için elinden geleni yapar. Romantik , duygusal bir aşıktır.

Başak Burcu

Başak burcu için aşk zordur. Karşısındaki kişiden memnun olamayabilir. Mükemmeli arar desek doğru olur.

Terazi Burcu

Terazi burçları için de aşk insanı diyebiliriz. Teraziler, astroloji içinde aşk insanları olarak geçerler. Doğası gereği ilişki kurmaktan hoşlanır.

Akrep Burcu

Akrep burcu için aşk, daha çok temastır. Yani size karşı bir şeyler hissetmeleri için sizi alımlı ve çekici görmek isterler. Aynı zamanda da güven duymaları gerekir.

Yay Burcu

Yay burçlarına gelirsek onların aşık olması için, karşısındaki insanın enerjik, pozitif ve onu sürekli güldürmesi gerekir. Yay burçları genellikle onları en çok güldüren kişilere aşık olurlar.

Oğlak Burcu

Oğlak burcu için sadakat daha ön plandadır. En çok güvene ihtiyaç duyar oğlaklar. Onun için uzun süreli ilişkilerden yanadır.

Kova Burcu

Kova burçları yanında hem arkadaş hem sevgili olabileceği kişileri görmek ister. Bu nedenle ona arkadaş gibi yaklaşıp birlikte eğlenmeniz gereklidir.

Balık Burcu

Balık burçları için de aşk hayal etmektir. Birlikte bir şeyleri hayal etmekten keyif duyacağı insanlara çekilirler.

- Reklam -

Cevap ver

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz