Haftalık burç yorumları!

Koç Burcu

İş ile ilgili yoğun gelişmelerin söz konusu olduğu bir haftaya hızlı giriş yapıldı. Girişim fikirlerinin gelişmesi ve şekillenmesi için yaratıcılığın çok yüksek hissedileceği bu haftanın iyi değerlendirilmesi gerek. Bu haftaki söz konusu gelişmelerinin önümüzdeki bir yıl içinde etkileri net şekilde hissedilecek.

Boğa Burcu

Tam da keşke dilimizin kemiği olsa dediğimiz bir süreç içerisindeyiz. Ağzımızdan çıkan her kelimenin istenmeyen sonuçlar doğurma potansiyeli yüksek bu hafta. Olabildiğince sosyalliği sınırlamak, olası tartışmalardan kaçınmak en doğru davranış tarzı olacaktır.

İkizler Burcu

Bu hafta geçmişin kapıları aralanıyor. Uzun zamandır görüşmediğiniz, haber almadığınız insanlarla yeniden sağlıklı iletişimler kurmak için bu aralanma yeni bir başlangıç olabilir. Kırdığınız insanların gönlünü almak ve hataların telafisi için oldukça olumlu bir süreç başlıyor.

Yengeç Burcu

Son zamanlarda gezegen hareketleri yengeç burcu üzerinde genellikle negatif etkiler toplamış olsa da bu hafta, bu enerjilerin kovulması için güzel bir fırsat olabilir. Sevilen dostlar ile paylaşılan zamanlar bu enerjilerin baskılanmasını olumlu etkileyecektir.

Aslan Burcu

Bu hafta aslan burcunda çok güzel gelişmeler var. Geçen aylardan kalan şansızlık ve negatif enerji artık peşinizi bırakıyor. Gezegenlerin bu yeni açısı bundan sonra daha uzun bir süre kaygıların size uğramayacağını müjdeliyor. Ancak bu güzel haberlerin rehavetine kapılmamak gerekiyor. Enerjimiz temizlenmiş, kaygılarımızdan uzaklaşmış olmanın rahatlığı içinde işlerinizi ertelemeyin. Zira maddi açıdan çok ama çok dikkatli olmanız gereken bir haftanın içinde bulunuyorsunuz.

Başak Burcu

Bu hafta kafa dağıtmak için yapılan alışverişlerin ya da diğer harcamaların ileride sıkıntılı durumlara sebebiyet verebileceği unutulmamalıdır. Bu günün enerjisini yoga veya meditasyon gibi kendi içinize dönebileceğiniz, benliğinizle vakit geçirebileceğiniz aktiviteler ile değerlendirmek en doğru tercih olacaktır. Günün güzel enerji akışını çakralarınıza yönlendirmek ilerleyen süreçlerde yaratıcılığınıza ve benliğinize büyük katkı sağlayacaktır.

Terazi Burcu

Teraziler için dengeler bozuluyor. Adeta dönüm noktası niteliğindeki bugün neredeyse tüm hafta üzerine etkili olacak. Enerjini bedeninizde özgürce dolaştığı ve topladığı enerjiyi yansıttığı bir süreç olacak. Olumlu düşüncelere odaklanmak beklenmedik mucizelerin doğuşuna yardımcı olabilir.

Akrep Burcu

Bütün hafta olacağı gibi bugün de tutkularının kurbanı olmuş bir akrep ile karşı karşıyayız. Burcunun gerekleri dahilinde olan coşkuyu kontrol altında tutamayan akrepler için sıkıntılı bir süreç başlıyor. Bu süreçte ikili ilişkiler mesafeyi korumak gerekli.

Yay Burcu

Bu hafta yay burcunu ciddi gerilimler bekliyor. Sohbetlerin ve ilişkilerin beklenmedik değişimi yaylar için olumsuz sonuçlara neden olabilir. Olaylara karşı olabildiğince tepkisiz kalmak bu sürecin en az hasarla atlatılması için yardımcı olacaktır.

Oğlak Burcu

Uzun zamandır haber alamadınız ya da görmediğiniz dostlarınızın sürprizleriyle karşılaşmak için harika bir gün. Artık kendinize vakit ayırma, iç dünyanıza dönmenin zamanı geldi. Hayatın koşuşturmasından uzaklaşıp ilişkileriniz üzerine attığınız cesur adımların güzel sonuçları bu gün size çok yakın olacak. Unuttuğunuz insanları hatırlama, geçmişten gelen dağınıklıkları toplama için çok uyun bir gün. Bu gün adımların sonuçları çok yakında sizi bulacak.

Kova Burcu

Bu hafta asi burcumuz için özgürlüğün kapıları ne yazık ki maddi yönden oldukça kapalı. Özellikle bu hafta yapılacak harcamalar sınır tanımaz büyüklüklere ulaşabilir. Böyle durumların önüne geçebilmek için dışarı çıkmamak en iyi tercih olacaktır.

Balık Burcu

Astroloji balık burcu için oldukça keyifli bir haftanın başladığını müjdeliyor. Güzel haberlerin birbiri ardına geleceği oldukça hareketli bir gün olacak. Bu haftanın güzel enerjisini bitki aylarının arındırıcı özellikleri ile desteklemekte fayda var.

- Reklam -

Cevap ver

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz