Bugün Düşünecek Bir Şey Var…

Aşk nedir? En sık sorulan sorulardan biri ve birçok insanın binlerce cevabı var yinede kimse bunu gerçekten tanımlayamaz. Birçoğu bunu yaşadıkları bir duyguya dayanarak anlatmaya çalışır, ama size şunu söyleyebilirim ki, Aşk bir duygu değildir. Aşk verdiğimiz bir karardır.

Aşk, duyguların aksine, gelip geçicidir; sevgi kalır ve iyi ve kötü yoluyla bir kişiye kendini adamış olur. Kendinden emin olmadan, sevgi var olmaz. Birçoğumuz sevgi ve romantizm hakkında, aşk söz konusu olduğunda akıllı seçimler yapmamızı engeller.

Gerçek romantik aşk her şeyi fetheder.

Aşık olduğunuz sürece hayattaki her şeyi başarabilirsiniz. Bu inanca sahip olmak, gerçek ilişki sorunlarını görmemizi engeller. Her şey partnerinize karşı olan bu sevgi duygusuna bağlı olduğunuzda,her türlü sorunu kolaylıkla yeneceksiniz.

Gerçek: Romantik bir ilişkinin işe yaraması için yeterli değildir.Zor zamanlarda size uyumluluk ve bağlılık gösterecek. Yanınızda olacak.. İyi bir temel her türlü sorunun üstesinden gelecektir. Romantik, sadece harika tadı olan pasta üzerine krema.

 İlk görüşte gerçek aşkı bileceksiniz.

Gerçek aşk bir anda olmaz. Dikkatli ol!

Gerçek : Gerçek aşk, zaman geçtikten sonra, partnerinizle ilgili iyi ve çok iyi olmayan parçaları gördükten sonra gerçekleşir.Şehveti yaşamak sadece bir dakikanızı alır, ancak gerçek aşk zaman alır. O yüzden çok daha özel ve nadir aşk ,  çabuk olmuyor.

Mükemmel partner sizi tamamen tamamlayacaktır.

İçinizdeki bir boşluğu dolduracak birine ihtiyacınız var ve o kişi mükemmel partneriniz olacak. Bu inançla ilgili iki önemli tehlikeli şey var, ‘mükemmel’ bir partner olması ve bir başkasının sizi ‘tamamlayabileceği’ gerçeğidir.

Gerçek: Herhangi bir ilişkiye girmeden önce kendinizden ve partnerinizden emin olun. İçinizde bulunan tüm boşluğu dolduran kişi sizin tam da aradığınızdır.

Unutmayın,  sevgi hissettiğiniz bir his değil,  zaman ve gerçek bağlılık gerektiren bir karardır.

Şimdi size soruyorum?

Birlikte olduğunuz kişiyi gerçekten seviyor musunuz?

Ve şimdi birbirinizi doğru bir şekilde sevip sevmediğinizi biliyor musunuz?

Bugün düşünecek bir şey var...

Güneşin Kızı
- Reklam -

Cevap ver

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz