Astrolojide 1. Ev Ne Demek?

Astrolojide 1. Ev enerjik, girişimci, Zodyak ve Mars’ın ilk burcu koç tarafından yönetilmektedir. Doğum haritasının 1. Ev açısal bir ev olarak kabul edilir. Geleneksel olarak Koç ve Mars tarafından yönetilmektedir. Grafiğin sol tarafında bulunur. Sol tarafta olması doğum haritasının yükselişi anlamına gelir. Yükseliş ’in bulunduğu işaret yükselen işaret denir. Çünkü doğum anında doğu ufkunda yükselir.

1.ev aynı zamanda benliğin işaretidir. Birinin ne olduğunu göstermektedir. Bedeni, zihni ve davranışının bu evden ve içinde bulunan herhangi bir gezegenin matematiksel noktadan büyük ölçüde etkilendiği anlamına gelir. Görünüşle ilgili olan her şey bu evin yönetimi altındadır. Yükselişe yakın alanlar fiziksel benlikten sorumluyken, ikinci evin doruklarına yakın alanlar çoğunlukla davranışları temsil eder.

Astrolojide 1. Ev Yükselen Burç Önemi

Birinci eviniz yani yükselen burcunuz dışa vurduğunuz astroloji özellikleri ve duyguları ortaya çıkarır. Bu sayede aynı burçta olanların tamamen benzemediklerini açıklar. Aynı zamanda çoğu burçlar güneş ve yükselen karışımıdır. Yükseleninizi öğrendikten sonra kişilik ve yorumlar için hem yükselen hem de güneş burcu okunmalıdır. Bu iki burç kesin bir tablo çizmektedir.

Vücudun Hangi Bölümleri Astrolojinin İlk Evinden Etkilenir?

1. Esas olarak kurallar, baş ve yüz olan vücudun üst kısmını etkiler.

2. Bir kişinin yüz yapısını ve şeklini etkiler.

3. Farklı gezegen pozisyonlarının yardımıyla bir kişinin zihnini etkiler.

4 Bir kişinin sahip olacağı çekicilik, benzerlik ve iyimserlik miktarını kontrol eder.

5. Ayrıca bir kişinin boyunu ve kilosunu da etkiler.

Neyi Temsil Eder

En basit terimlerle “sizi” temsil eder ve hem kendi imajımızı hem de başkalarına yansıttığınız imajı yönetir. Kelimenin tam anlamıyla fiziksel görünüşümüzü bile yönetir. Birinin ne olduğunu ve bir kişinin ne kadar güven duyacağını anlatır. Ayrıca bir kişinin ömrü ve kişinin yaşamı boyunca karşılaşacağı zor durumların sayısı hakkında bilgi verir. Dolayısıyla, astrolojinin ilk evi temel olarak girişimler, doğa, kişilik, davranış, saldırganlık, yetenekler, düşünme şekli, eğilimler, nitelikler, tanıma, çekicilik, güzellik ve karakter hakkında bilgi verir. Bir kişinin ömrü hakkında önemli bilgiler verir ve o kişinin karakterini ve doğasını bilmeye yardımcı olur. “Bu evdeki gezegenlerin kişiliğinizi başkalarının sizi nasıl gördüğünü büyük ölçüde etkileyeceğini” belirtmek önemlidir. Ayrıca yükselen işaretinizi biliyorsanız, bu da ilk evinizin içinde olduğuna dair bir işaret olacaktır.

Benliğin Evi

Birinci Ev erken çocukluk dönemini yönetir. İlk adımlarımızdan gelişmekte olan dünyaya bakış açımıza kadar her şey burada ele alınır. Nasıl gelişeceğiz? Hayata bakışımız nedir? Her şey başlangıçta başlar ve bizi her zaman şekillendirmeye hizmet eder. Özetle Birinci Ev, hem içeride hem de dışarıda olmakta olduğumuz ve olacağımız kişiyle konuşuyor. Kişiliğimizi ve dünyaya sunumumuzu, temel niteliklerimizi, hayata yaklaşımımızı, tavrımızı ve temel hassasiyetleri ele alır. İçsel benlik ve dış beden Birinci Ev’in temelini oluşturur.

Kutup Yıldızı

- Reklam -

Cevap ver

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz