2021 Temmuz ayı burç yorumları…

KOÇ BURCU

Sevgili Koç’lar, Temmuz ayının başında kariyerinizle alakalı konular gündeme gelecektir. Halihazırda olan işinizde yükselişe geçeceksiniz. Temmuzun ilk haftasında Güneşin ve Venüs’ün sert açısı ekonomik anlamda daha dikkatli olmanız gerektiğini söylüyor. Harcamalarda ve yatırımlarda fazla açılmamalısınız. Gelirinizde düşüş olabilir. Yeni yatırım ya da yeni bir şey almak için 10 Temmuz’dan sonrasını tercih edebilirsiniz. Eski bir gönül işi veya adım attığınız eski bir konu hakkında şansınız artacak. Gerek iş gerekse de eğitimle ilgili yeni yeni ortamlara girebilirsiniz. Eğitimle ilgili zirveyi görebilirsiniz. Bu ayda seyahatlere dikkat etmelisiniz. Küçük kazalar ile karşılaşabilirsiniz. Allah esirgesin diyelim. Yakın çevrenizle ilişkinizde yanlış anlaşılmalar olabilir. Bu yanlış anlaşılmaları saygı ve sevgi çerçevesinde konuşarak halledeceğinize inanıyorum. Hoşça kalın.

 BOĞA BURCU

Sevgili Boğa’lar, Temmuz ayının başında akademik konular ve eğitim hayatınız gündeme gelecek. İlk hafta Güneşin ve Venüs’ün sert açılar ile gelmesi ruh halinizi kötü etkileyebilir. İşinizde küçük aksaklıklar yaşanabilir. Dış görüntünüzde değişiklikler için ideal bir ay değil. 10 Temmuz’dan sonra ayın başındaki olumsuzluklar ortadan kalkacak! Her konuda yeni başlangıçlar için çok şanslı olacaksınız. Yaptığınız ve yapacağınız işlerde Temmuz ayından sonra adınızı duyuracaksınız. Bu dönemde dostlarınızdan ve ailenizden destek göreceksiniz. Maddi anlamda güç kazanacaksınız. Geliriniz artacak. Bu size her anlamda iyi gelecek! Bu ay yatırım yapacaksınız eğer değerlendirebilirsiniz. Aynı dönemde tutulmalar olacağından yatırımlarınızda garantici olmayı elden bırakmamalısınız. Size uyarım çok büyük borçlara girmekten kaçının. Dijital ortamdaki para transferlerine dikkat ettiniz! İyi günler dilerim.

 İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler, Temmuz ayının ilk günlerine maddi sorunlarla başlayabilirsiniz. Kredileriniz, ödemeleriniz için büyük bir enerji tüketebilirsiniz. Sağlık konusunda da temkinli davranmalısınız. Temmuzun ilk haftası geçtikten sonra bu geçmiş sayfaları unutulacak yeni bir sayfa karşınıza gelecek! Ruhsal ve psikolojik olarak yeni bir ikizler burcu karşımızda olacak. Eğer çalışmıyorsanız gelecek hedefleriniz ve hayalleriniz varsa eyleme geçmelisiniz. Çünkü Jüpiter şans verecek! Bu ay doğum gününüz oluyor, kutlu olsun 😊 Temmuz ayı boyunca arkanızda Güneş’in desteği olacak! isteklerinizin gerçek olacağı bir zamanda olsanız da hala tutulma döngülerini deneyimleyeceksiniz. Garantici olmalısınız. Ayın sonlarına doğru evlilik ve diğer ilişkilerinizde çatlaklar olabilir. Kendinizi ifade ederken çok yanlış anlaşılabilirsiniz. Bu sebeple konuşurken sözlerinize çok dikkat etmelisiniz. İyi günler!

 YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler, Temmuz ayının başında ilişki ve evlilik hayatınız için önceliğiniz olabilir. Ve her şeyden önce de sevdiğiniz kişinin size ihtiyacı olabilir. Ayın ikinci haftasında Güneş’in ve Venüs’ün sert açısı dostlarınızla ve ailenizle aranızı açabilir. Size destek olduklarını düşünürken size muhalefet olabilirler. Çevrenizde eleştiriye uğradığınız bir süreçten geçebilirsiniz. Üçüncü hafta boyunca şansınız çok açık olacak. Her konudaki güzelliklere hazır olmalısınız. Karamsar ruh haliniz peşinizi bırakacak. Akademik alanda şansınız çok açık olacak. Şehir dışı veya yurt dışı işleriniz varsa bu ay harekete geçmelisiniz. Ayın sonlarına doğru sağlığınızla ilgili problemler varsa eğer iyileşme sürecine girebilirsiniz. Size yük olan ne varsa eğer kurtulacağınız zaman olacaktır. Zihninizi ve ruhunuzu arındıracağınız bir dönemde olacaksınız. Ofis hayatınızda bir gerilme olsa da hızlı kararlar alarak düzeltmelisiniz. Ayın sonunda eski gönül ilişkiniz olan kişi geri dönebilir. Fakat inanmayın. Geçmiş çöplüktür! Siz her şeyin en iyisine layıksınız. İyi günler..

 ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar, Temmuz ayının başında duygusal yaşantınızla ilgili net kararlar alabilirsiniz. Eğer sağlığınızda sorunlar varsa iyileşebilirsiniz. Ayın ilk haftalarında Venüs’ün ve Güneş’in sert açıları kariyer hayatınızı zorlayabilir. Endişelenmeyin yeniay bu durumlara ışık tutacaktır. Aktifte çalışmıyorsanız ancak yatırım ya da iş kurma hayaliniz varsa bu ay kimseleri dinlemeden harekete geçmelisiniz. Özellikle de işin içinden çıkamadığımız borçlar varsa elinize çok paralar geçecektir. Aynı zamanda miras davanız varsa lehinize sonuçlar alabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin gelirinde artış olabilir. Ameliyat olma durumunuz varsa bu dönemlerde tercih edebilirsiniz. Ayın sonunda yapamam dedikleriniz, kesinlikle şansım yok dedikleriniz gerçek olabilir. Yakın çevreniz vasıtasıyla mutlu gelişmeler yaşanabilir. Aşk hayatınızda mutlu gelişmeler Temmuz ayında sizi bekliyor.  Keyifli günler dilerim!

 BAŞAK BURCU

Sevgili Başaklar, Temmuz ayının başında şans sizinle olacak! özellikle de bunu aşk hayatında hissedeceksiniz. Temmuz ayının ilk haftalarında Venüs’ün ve Güneş’in sert açıları akademik alan için sizi zorlayabilir. Aynı zamanda seyahat etme durumunuz varsa daha dikkatli olmalısınız. Hayatınız için aklınıza koyduğunuz ne varsa eğer onlarla alakalı güzel haberler alabilirsiniz. Eğitimdeki zorluklar başarıya dönüşebilir. Aşk konusunda sürprizler yaşayabilirsiniz. Kiminiz yeni bir yere taşınmak için uğraşabilirsiniz. 15 Temmuz’dan sonra ilişki ve evlilik hayatınız romantik ve şanslı bir süreçte olacaksınız. Evlilik teklifi alabilirsiniz. Bu sizi çok mutlu edecek! Eğer bu iş kurma gibi bir amacınız varsa bu dönemde ortaklarınızla el sıkışın! İş fırsatı karşınıza çıkacak buna bir anda karar vermemelisiniz. Garantici olmayı elden bırakmamalısınız. Ayın son günlerine doğru aile hayatınızda zorlu bir süreç olabilir. Daha önceden başvurulan bir iş varsa eğer güzel bir haber gelebilir. Ama bu ayda yeni işlere başvurmak ideal değildir. Dikkatli olunuz. İyi günler!

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler, Temmuz ayında aile ve ev konusu ön plana çıkabilir. Ailecek çok sevineceğiniz sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Temmuz ayının ilk haftasında Venüs’ün ve Güneş’in sert açıları sizi maddi konularda zorlayabilirsiniz. Bu ayda özellikle çok harcama yapmaktan kaçınmalısınız.10 Temmuz’dan sonra biriken ödemeleriniz ve borçlarınız için yeni yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Pesimist ruh halinden çıkacağınız yeni sayfa açacaksınız. Ayın 20’sinden sonra yüzünüzü güldürecek gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Aldığınız mutlu haberler enerjinizi çok yükseltecektir. Akademik alanda kendinizi ispat edeceksiniz. Eğitim hayatınızda duygusal kararlar almamaya dikkat etmelisiniz. Temmuz ayının sonunda seyahatle ilgili plan yapacaksanız bu tarihler arasında yapmamalısınız. Yüksek öğrenimde başvuru, belge işleriniz varsa eğer karışıklar olabilir. Size sabırlar diliyorum! Hoşça kalın..

 AKREP BURCU

Sevgili Akrepler, Temmuz ayına güzel haberler alarak dolunayın stresinden biraz çıkabilirsiniz. Temmuz ayının ilk haftasında Venüs’ün ve Güneş’in sert açıları sizi ikili ilişkilerde zorlayabilir. Sevdiğiniz kişiyle ciddi fikir ayrılıkları yaşanabilir. Ayın 10’undan sonra sorunlar varsa çözüme kavuşacaktır. Eğer bir işiniz varsa gelirinizde ciddi artışlar olabilir. Temmuz 15’de şansınız çok açık olacak. Özellikle de bu aşk hayatınızda ve çocuk ile ilgili konularda sizlere destek olacaktır. Maddi olarak desteğiniz artarak eşinizin de gelirinde artışlar olacak. Riskli yatırımlardan kaçınmalısınız. 25 Temmuz’dan sonra yalan ve hiç aslı olmayan bilgiler kulağınıza gelebilir. Ameliyat ile ilgili bir gündem oluşabilir ve buna hemen karar vermemelisiniz. Ayın sonunda internet harcamaları sakıncalı olabilir. Dikkatli olmalısınız.. İyi günler!

 YAY BURCU

Sevgili Yaylar, Temmuz ayının başlangıcında para ile ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. Ayın ilk haftası Venüs’ün ve Güneş’in sert açıları ofis hayatında sizlere zorluklar yaşatabilir. İnsanların egoist tavırları canınızı sıkabilir. Ayın 10’undan sonra yeni bir iş teklifi de alabilirsiniz. Sağlığınızda da problemler varsa şifa bulacağınız bir yeniay olacak! 14 Temmuz’dan sonra sizin aile hayatınızda güzel bir dönem gerçekleşecektir. Ailenize yeni bir birey katılabilir. Eğer hasta olan bir aile bireyiniz varsa şifa bulabilir. Eğer gayrimenkul alım satım işi varsa hayırlı sonuçlanacaktır. 20 Temmuz’dan sonra evlilik ve ilişki hayatınızda çok güzel bir süreçte olacaksınız. Eski yaşanmışlıkları unutarak romantik bir zaman diliminin keyfini çıkarmalısınız. Temmuz ayının sonuna doğru hızlı kararlar almamaya 2-3 hafta kadar dikkat etmelisiniz. 25 Temmuz’dan sonra ilişkiniz ili ilgili sizlere birtakım şeyler söylenecek. Siz bunlara inanmak yerine gerçeği partnerinize sormak size daha iyi gelecektir. İyi günler dilerim.

 OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlaklar, Temmuz ayının başına en şanslı ve mutlu girenlerden birisiniz. 3-4 Temmuz tarihlerinde mutlu gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Temmuz ayının ilk haftasında Venüs’ün ve Güneş’in sert açıları aşk hayatında gergin ve sinirli ruh halini yaratabilir. Sonraki haftalar yeniay tamamen bu konulara ışık tutacaktır. Pesimist olduğunuz konularda bir anda sevineceksiniz. Yeni aşka yelken açabilirsiniz. Varsa çocuğunuzla ilgili mutluluklar yaşayabilir ya da bir bebek haberini alabilirsiniz. 15 Temmuz’dan sonra eğitim hayatında şanslı olacaksınız. Umulmadık bir yerlerden güzel başarılar elde edebilirsiniz. Kardeşleriniz, dostlarınız ile ilgili sevindirici bir haber alabilirsiniz. 25 Temmuz’a kadar yönetici pozisyonuna yükselebilir ve böylelikle emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Ayın son günlerinde sağlığınız ile ilgili birtakım problemler olabilir. Ruhsal anlamda da gergin ve sinirli olacaksınız. Bu sebeple psikolojik destek almayı isteyebilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim!

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar, Temmuz ayında hem Psikolojik hem de fiziksel anlamda kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Ayın ilk haftalarında Venüs’ün ve Güneş’in sert açıları evin içindeki sorunların artmasına neden olabilir. Ailede sesler yükselerek tartışmanız dozunu artırabilir. Ancak yeniay bu sorunlara iyi gelecektir. Ailenize yeni bir birey katılabilir. Eğer hasta olan bir aile bireyiniz varsa şifa bulabilir. Eğer gayrimenkul alım satım işi varsa hayırlı sonuçlanacaktır. 20 Temmuz’dan sonra evlilik ve ilişki hayatınızda çok güzel bir süreçte olacaksınız. Eski yaşanmışlıkları unutarak romantik bir zaman diliminin keyfini çıkarmalısınız. Gelirinizde ciddi derecede artışlar yaşanacak. Bunun verdiği keyifle tatile çıkmayı bile düşüneceksiniz. Bu size iyi gelecek! 25 Temmuz’dan sonra en şanslı olduğunuz süreç başlayacak. Aşk hayatında mutlu ve huzurlu olabilirsiniz. Şansınız çok açık ve hala açıkken fevri davranıp aşk hayatınızdaki güzel giden şeyleri batırmamalısınız. Bu ayın tadını çıkarın. Hoşça kalın.

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar, Temmuz ayının ilk günleri en şanslı olduğunuz zamanlar olacak. Ayın ilk haftasında yakın arkadaşlarınız, kardeşleriniz ve aileniz ile ilgili birtakım problemler yaratabilir. Para ile ilgili risk almamalısınız. 15 Temmuz problemlerde size güzel haberleri getirecektir. Yakınınız ile ilgili mutluluklar yaşayabilirsiniz. Yeni bir iş hayatına adım atabilirsiniz. Böylelikle güzel bir çevre de edinebilirsiniz. 25 Temmuz’dan kendinizle ilgili istekleriniz, planlarınız ne ise gerçekleşebilir. Jüpiter yöneticiniz olarak kısa zamanlı size destek olacaktır. Hanenizde şifa bekleyen birisi varsa bu süreçte iyileşebilir. Sizi uyarmam gereken tek konu kariyeriniz ile ilgili ani kararlar almamalısınız. İş ve ev arasında kalacağınız durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gayrimenkul alım ve satım işiniz varsa eğer imzalamadan önce 2 kere kontrol ediniz. Onun dışında güzel bir ay olacak tadını çıkarın. Hoşça kalın.

- Reklam -

Cevap ver

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz