2021 Mayıs ayı burç yorumları…

KOÇ BURCU

Sevgili Koçlar, Mayıs ayı sizin için adeta fırsat ayıdır. Mayıs ayı karakterinizi güçlendirebilir ve yeni fırsatlara kapı açabilir. Koç burcu bu ay içinde dikkatleri üzerine toplayarak, sosyal hayatını geliştirme fırsatına sahip olacak. Bu ay arkadaşlarınızla uzun zamandır gitmeyi planladığınız o tatile gideceksiniz. Bu size çok iyi gelecek! Aile ve aşk hayatınızda her şey yolunda. Birtakım yükselmeler olabilir ama alttan alarak bunu en az hasarla atlatabilirsiniz. Bu ay içinde çalışma pozisyonu değişerek daha iyi yerlere gelecek. Bu nedenle hayatınızda değişiklik olabilir ve pozitif gelişmeler yaşanabilir. Sağlıcakla kalın.

BOĞA BURCU

Sevgili Boğa’lar, Mayıs ayı sizler için kariyer odaklı ve gelişmelere açık bir ay olacak. Çalışma hayatınızda yeni pozisyonlarda görev alacak ve başarı elde edeceksiniz. Dikkat etmeniz gereken bir durum ise haksız yere alınan övgülerden kaçınmak. Çünkü bazı pozisyonlardan da faydalanmak isteyeceksiniz. Bu duruma hazır olmayabilirsiniz. Unutmamalısınız ki iş yerindeki dostluk edinebileceğiniz gibi başarınızdan ötürü düşmanlarda edinebilirsiniz. Mayıs ayında enerjiyi doruklarında yaşayan Boğa kişileri, bu enerjiyi küçük aktiviteler ile atabilir. Ailenizle çıkacağınız seyahat sizlere çok iyi gelecek. Uzun zamandır içinizde kalan birtakım olayları halledecek ve önünüze bakacaksınız. Mayıs ayının tadını çıkarın.

İKİZLER BURCU

Sevgili İkizler, Mayıs ayı sizler için oldukça zor geçecek! Bunun sebebi ise ikizler burcu kişilerin bu ayda performans ve enerjilerinde düşüş olmasıdır. Çalışma hayatınızda bu düşüşü göstermemek için duygusal olup biraz çaba göstermelisiniz. İş hayatınızda bu düşüşü hissettirmemeniz gerekmektedir. Enerjinizi yerine getirmek için motivasyon artırıcı etkinliklere yönelmenizi tavsiye ederim. Aile içi ilişkilerde birtakım problemler olabilir. Biraz alttan almanızı tavsiye ederim. Aşk hayatınızda her şey yolunda. Hatta ilişkinizi bir üst seviyeye taşımayı düşünebilirsiniz. Bu size iyi gelecek! İyi günler dilerim.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler, Mayıs ayı sizler için pasif geçecektir. Bu ay sizin için dinlenme ayı! Kendinize ve sevdiklerinize vakit ayırıp, mutlu olacağınız ufak etkinliklere katılabilirsiniz. Performansınız zaman zaman düşecek ve dinlenmek isteyeceksiniz. Bunların dışında zamanında aldığınız kararlardan dolayı önemli geribildirimler alabilirsiniz. Bu sizi oldukça mutlu edecek! Mayıs ayı boyunca tavsiye dinleyebilir ve tavsiye verebilirsiniz. Mayıs ayı sonunda doğru bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Bu sizin enerjinizi kazanmanıza yardımcı olacak. Tadını çıkarın. Hayırlı günler!

ASLAN BURCU

Sevgili Aslanlar, sizin de Mayıs ayı  yoğun ve hareketli geçecek. İş anlamında yoğun bir ay geçireceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızla çatışmaktan kaçının. Önemli kararlarınızı alırken bu ay sevdiklerinize de danışın. Sevdiklerinizin kıymetini bilin ve minettar olduğunuzu gösterin. İlişkinizde net bir ışık görebileceksiniz. Aşk hayatınızda net ve güzel kararlar verebilirsiniz. Mutluluklar…

BAŞAK BURCU

Sevgili Başak’lar, geçtiğimiz aylarda yaşadığı stresi, sıkıntıyı ve üzüntüyü bu ay içinde atacaksınız. Mayıs ayında huzurunuzu yeniden kazanacaksınız. Kaybettiğiniz enerjinizi ve huzurunuzu yeni aktivitelere katılarak elde edebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere karşı gereğinden fazla affedici olacaksınız. Sınırlarınızı bir kenara bırakacaksınız. Yaklaşımlarınızı değiştirecek ve kontrollü olacaksınız. Ben size bu süreç de spor etkinliklerine katılmanızı tavsiye ederim. Mayıs ayı Başak burçları için sevdikleriyle vakit geçirme fırsatlarıyla dolu olacaktır. Hayırlı günler dilerim.

TERAZİ BURCU

Sevgili Teraziler, küslüğün, dargınlığın, kızgınlığın biteceği bir ay olacaktır. Küs olduğunuz partnerinizle barışacak ve iç huzura yeniden kavuşacaklar. Mayıs ayı içinde enerjiniz artacak ve iş yerinde performansınız iyileşecektir. Terazi burcu kişilerinin dikkat etmesi gereken bir konuda içinde bulundukları anlaşmazlıkların karşılıklı sevgi ve saygıyla çözmeleri ve karşı tarafa hoşgörü göstermeleridir. İlişkinizde özgür yaklaşımların peşinde olacaksınız. Birlikte olduğunuz insanla da ilişkilerinizi bağımsız ve sıra dışı kuralların üzerine oturtabilirsiniz. Fikrinizle ve zihninizle ilişkinizi besleyebilirsiniz. Bu ay her şey yoluna girecek, biraz sabır! İyi günler dilerim.

AKREP BURCU

Sevgili Akrep’ler, Mayıs ayında içinize bastırdığınız duyguları dışa vurarak bir rahatlama hissedeceksiniz. İkili ilişkileriniz ön plana çıkıyor, birkaç görüşme yapabilirsiniz. Yakın gördüğünüz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Tek başınıza hareket etmek istemeyeceksiniz. Aşk hayatınızda her şey yolunda. Sevdiğinizle beraber her şeyin tadını çıkaracaksınız. Bu ay içinde kendilerini ihmal ettiklerini fark edip, kendileri için yeni bir şeyler yapmak isteyecekler. Bu nedenle hoşlarına giden etkinliklere vakit ayırmaları da yerinde olacak. Mayıs ayında performansları artacak, iş yerinde enerjisi yüksek olacak ve önemli sağlık problemleriyle iyileşmeler yaşanacak. Mayıs ayında sizler tavsiyem spor yapmanız. Kendinizi daha iyi ve dinç hissedeceksiniz. İyi günler dilerim!

YAY BURCU

Sevgili yaylar, sağlığınıza önem vermeniz gereken bir ay olacak. Bu ay hassas olacaksınız, sizi kırmaya ve üzmeye çalışan insanlar olacak. Bu sebeple çevrenizdeki kişilere dikkat etmelisiniz. Bunun dışında Mayıs ayı boyunca dengeli ve sakin bir ruh halinde olmalısınız. Bu hallerinizden başkalarının sizden yararlanmasına izin vermemelisiniz. İnsanlar size karşı her zaman yerini bilmeli. Bu ay içinde sizlere tavsiyem, spor aktivitelerine yönelmeniz. Spor sizi daha dinç tutacaktır. İkili ilişkilerde gelişmeler yaşanabilir ve yeni kimselerle tanışabilirsiniz. Değerlendirmelisiniz. Hoşça kalın.

OĞLAK BURCU

Sevgili Oğlak’lar, enerjinizin zirvede olacağı bir aya girmiş bulunmaktasınız! Bu ay boyunca yeni dostluklar kuracak, yeni aktivitelere katılacak ve aile içi ilişkileriniz yolunda gidecek. Mutlu ve huzurlu olduğunuz bir ay olacak. Kendinize ayırmak için bolca vaktiniz olacak. Uzun bir yolculuğa çıkacaksınız. Bu yolculuk hem size hem çıktığınız kişiye iyi gelecek! Bu ay tek şikayetiniz yorulmanız olacak. Bu da tatlı bir yorgunluk. Onun dışında her şey yolunda. Tadını çıkarın. İyi günler!

KOVA BURCU

Sevgili Kovalar, Mayıs ayı sizler için oldukça kötü geçecektir. Bu ayda sağlık konusunda ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu ay içinde sizler özellikle sağlıklarına dikkat etmeli, bu konuda hassas olmalısınız. İş hayatınıza gelirsek, yorucu bir ay bekliyor sizi. İş arkadaşlarınızla da birtakım problemler yaşayabilirsiniz. Saygılı olarak konuşup halledebilirsiniz. İş hayatının dışında ailenize ve arkadaşlarınıza da vakit ayırmalısınız. Bu sizi hem dinlendirecek hem de mutlu edecek. Mayıs ayı ortalarında uzun bir yolculuk çıkacaksınız. Bu size iyi gelecek. Yeni tanışmalar olabilir buna olanak sağlayabilirsiniz. Hayatınıza girecek kişi uzun vadeli ve size huzur verecek kişidir. Sizden istediğim değerlendirmeniz. İyi günler dilerim.

BALIK BURCU

Sevgili Balıklar, sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir ay! Ailenizden birisi ciddi sağlık problemleri yaşayabilir ve bu durum sizi baya yıpratabilir. Onun dışında sakin geçireceğiniz biz ay olacak! dikkat etmeniz gereken nokta pasif duruma geçmemeniz ve aile içine özen göstermenizdir. İş hayatınızda ise her şey güzel ve enerji dolu geçecek. Pozisyonunuzda yükselmeler yaşayabilirsiniz. Sadece biraz yorucu bir ay olacak. Sonunda her şey yoluna girecek. Hatta Mayıs’ın sonuna doğru yeni arkadaşlıklar edinebilir ve bu durumdan hoşnut kalabilirsiniz. Heyecan duyduğunuz, keyif aldığınız durumlara ağırlık vereceksiniz. Eğlenmeyi seven, muzip, oyuncu yönlerinizi daha fazladan ortaya koyacaksınız. Ego sorunlarına dikkat etmeyi unutmayınız. İyi günler dilerim!

- Reklam -

Cevap ver

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz